Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η νέα Ferrari 812 GTS είναι το πιο ισχυρό cabrio στον πλανήτη [video]

12/9/2019

Το όνομα της Ferrari από μόνο του, είναι ικανό να σου ανεβάσει θερμοκρασία από το μόνο του. Αν δίπλα σε αυτό, προσθέσουμε πως η νέα Ferrari 812 GTS είναι το ταχύτερο «ξεσκέπαστο» αυτοκίνητο που έχει παραχθεί μέχρι και σήμερα, θα αρχίσεις και εσύ να ονειρεύεσαι με τα ματιά ανοιχτό…

Η σχεδίαση της Ferrari 812 GTS είναι βασισμένη στην coupe έκδοση της 812 Superfast και αυτό από μόνο του, έκανε το νέο cabrio μοντέλο της Ιταλικής βιομηχανίας, εξαιρετικά ενδιαφέρον. Δεν προλάβαμε καλά-καλά να συνηθίσουμε στην όψη και τα χαρακτηριστικά της νέας F8 Spider, και αρχίσαμε τα όνειρα και τους εφιάλτες με την 812 GTS.



Η Ιταλίδα καλλονή έχει ως πηγή της ισχύς της έναν V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα 6.500cc συνολικής απόδοσης 800 ίππων και 718Nm ροπής, δύναμη που πραγματικά σου δημιουργεί ρίγος στο στομάχι... Τα πρώτα 100χλμ θα τα πιάσει σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, ενώ τα πρώτα 200χλμ, θα έρθουν σε 8,3 δευτερόλεπτα. Η τελική της ταχύτητα αγγίζει το εξωφρενικό νούμερο των 340 χλμ./ώρα. Με αυτές τις επιδόσεις, ανταγωνιστές όπως η Lamborghini Aventador SVJ Roadster ή ακόμα και η Corvette ZR1, βλέπουν απλά την πίσω πινακίδα του αυτοκινήτου.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις